بله. در اکثر مواقع مدارهای داخلی محافظ برق ها را می توان تعمیر کرد و دوباره از آن استفاده کرد.
بلکه تنها تعداد پریزها و انشعابات برق را بیشتر میکنند. اگر نیاز به انشعابات برق بیشتری دارید و همزمان میخواهید از لوازم برقی در برابر ولتاژ بالا محافظت کنید، خرید سه راهی محافظ دار بهترین انتخاب ممکن است.
پاسخ این سوال خیر است. البته سه راهیهای برقی وجود دارند که محافظ دار نیز هستند. اما سه راهیهای بدون محافظ نمیتوانند از لوازم برقی در برابر نوسانات ولتاژ محافظت کنند.
توجه به برند بسیار مهم است. معتبر بودن برند همیشه حرف اول را میزند و بسیار مهم است؛ به این علت که از کیفیت و اورجینال بودن محافظ ولتاژ جریان اطمینان حاصل میکنید.
خرید یو پی اس (همیشه برق داری) خرید موتور برق (همیشه برق داری) خرید تجهیزات گرمایشی خرید محصولات روشنایی محافظ برق چیست و چگونه کار میکند؟
تضمین رجیستریرویههای بازگرداندن کالاسوالات متداول رجیستریرهگیری سفارشها
دریافت قبض برق از طریق شماره کنتور + پرداخت قبض با شماره کنتور
با توجه به نوسانات قیمت، لطفا قبل از واریز وجه استعلام بگیرید لینک ها تعویض ناوبری
از جمله عوامل محیطی که میتوانند باعث نوسانات برق بشوند میتوان به: رعد و برق و تغییرات دمایی اشاره کرد. همچنین عواملی مانند: سیمکشی نامناسب، تعداد بیش از حد مصرفکننده، اشکال در برقرسانی در شبکه برق شهری و استفاده از سیمهایی با هادی نامناسب میتوانند باعث افزایش ناگهانی یا افت ولتاژ برق شوند.
رله ها شامل صفحه پلاتین، سیم پیچ و هسته آهنی می باشند. به طور کلی باید به خوبی بدانید که رله های حرارتی نمی توانند نوسان برق را در ولتاژ بالا کنترل کنند. در راهنمای خرید محافظ برق ساختمان، توجه به این نکته که رله های الکتریکی دسته بندی های متفاوتی دارند و قدرت آنها نسبت به محافظ برق کمتر است، بسیار مهم است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
کامپیوتر و تجهیزات جانبی (همه محصولات) کیبورد ماوس هاب ماوس پد انواع کابل و تبدیل قلم نوری کارت خوان دانگل بلوتوث تجهیزات ذخیره سازی اطلاعات
وسایل الکترونیکی مختلف جهت استفاده در محافظ برق ساختمان محدوده معینی از ولتاژ برق طراحی میشوند . برخی از انواع آنها برای استفاده در محدوده برق یونیورسال ( ۸۵ – ۲۶۵ ) و برخی دیگر متناسب با برق کشور استفاده کننده ( برای ایران ۲۲۰ با درصد معینی خطا ) طراحی میشوند. با این حال کیفیت برق ورودی بسته به نوع سیمکشی ساختمان و وسایلی که از برق استفاده میکنند میتواند متغیر باشد. به عبارت ساده تر ولتاژ برق یکی از مولفه های کیفی برق است و فرکانس , کیفیت آمپر دهی , نواسانات لحظه ای و هارمونیکهای سوار شده روی موج برق از دیگر عوامل کیفی برق مصرفی دستگاه ها است که اگر هر یک در محدوده مناسب خود نباشد , میتواند به وسیله مصرف کننده برق آسیب وارد نماید.
همانطور که در قسمت قبلی مقاله راهنمای خرید محافظ برق اشاره شد، دستگاه های برقی مختلف دارای محافظ برق مخصوص خودشان هستند و برای کارایی و محافظت بهتر از آنها باید محافظ مخصوص آنها را تهیه کرد.